loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Inkoop

Je bent toe aan een nieuwe auto, maar je weet niet zo goed wat je met de huidige wagen moet doen? Laat dan je auto kopen door Frank Kafoe Auto's in Tilburg! Ik ben als universeel autobedrijf gespecialiseerd in het inkopen van motorvoertuigen, ongeacht merk of type. Met mijn oog voor detail en jarenlange ervaring in het vak ben ik in staat om je het meest gunstige bod te doen op jouw auto. Benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Kijk dan snel verder op deze pagina voor meer informatie over onze diensten.

Jouw auto verkopen aan een echte professional

Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kan gaan genieten van jouw nieuwe auto, heb ik het proces van inkoop zo veel mogelijk gestroomlijnd. Zo kan je via mijn website alle benodigde gegevens invullen en insturen. Ik adviseer om zoveel mogelijk in te vullen, zodat ik je zo snel mogelijk een uitnodiging kan sturen om de wagen persoonlijk te bekijken. Mits er voor de staat van de auto nader onderzoek nodig is, kan de prijs meestal direct bepaald worden. Daarnaast kijk ik ook wanneer de eerstvolgende APK gedaan moet worden. Mocht het nodig zijn, dan doe ik de keuring alsnog. Dit doe ik om ervoor te zorgen dat ik alleen gekeurde auto’s verkoop.
 

Persoonlijk en betrouwbaar

Ik ga een stapje verder voor mijn klanten. Zo heb ik als doel om de verkoop voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, zonder dat je te veel tijd kwijt bent met administratie en overleg. Mijn ervaren vakmensen staan klaar om jouw hierin volledig te ondersteunen. Bij mij krijg je te allen tijde het eerlijke verhaal in heldere taal. Daarnaast kan ik jou ook helpen met het vinden van jouw nieuwe auto.

 

Content Image 2

Plaats inkoopverzoek

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Morgen Internet – Zorgeloos Light website