loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Financiering / lease

De auto is naast een uitstekend vervoersmiddel ook een financiële investering. Bij Frank Kafoe Auto's kan je terecht voor een voordelig geprijsde selectie van nieuwe auto’s en occasions. Dankzij mijn oog voor kwaliteit en kritisch inkoopbeleid is ons aanbod geschikt voor ieder budget. Daarnaast ben ik goed uitgerust om onze klanten te helpen met betaalregelingen via onze partner Alphera Financial Services. Meer weten over hoe je jouw nieuwe auto kan financieren? Lees dan snel verder op deze pagina.

Eenvoudig auto leasen in Tilburg

Mijn zorg stopt niet bij het aanbieden van een hoogwaardig assortiment auto’s. Zo wil ik mijn klanten zo goed mogelijk ondersteunen met autofinancieringen. Ik heb diverse pakketten voor verschillende doelgroepen beschikbaar. Over het algemeen maak ik onderscheid tussen:

Zakelijk leasen
Deze vorm is alleen beschikbaar voor nieuwe auto’s. Je investeert niet in een auto en alle kosten zijn inbegrepen in de leaseprijs.
 
Zakelijk financieren
Dit is mogelijk voor zowel een nieuwe auto als een occasion. Je investeert dan wél in een auto. Vervolgens kan je kiezen voor een pakket waarin je het bedrag aflost tegen een vaste looptijd, een pakket met vaste rente of een pakket voor boetevrij inlossen wanneer het voor jou uitkomt.
 
Particulier
Hierin kan je kiezen voor een pakket met een vaste looptijd (private lease) of met een variabele looptijd. Dit is zowel voor nieuwe auto’s als occasions toepasbaar.

Je bent bij mij altijd welkom voor het financieren en leasen van jouw auto. Ik probeer je zoveel mogelijk vrijheid te geven om zelf te bepalen hoe je jouw nieuwe auto wil financieren. Gedurende het contract ben ik jouw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. Mijn ervaren vakmensen nemen graag de tijd om jouw vragen, zorgen en wensen uitgebreid te bespreken.

Content Image 2

Vragen of interesse?

Morgen Internet – Zorgeloos Light website