loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom

Ben je aan het sparen voor een nieuwe auto of zoek je een betrouwbare occasion? Dan zit je helemaal goed bij Frank Kafoe Auto's. Een onafhankelijk autobedrijf in Tilburg, gespecialiseerd in het verkopen en inkopen van motorvoertuigen. Mijn oog voor kwaliteit en luisterend oor voor ieders wensen heeft menig auto eigenaar doen zeggen: “Jij bent toe aan een auto van Frank Kafoe!” Benieuwd of ik iets voor jou heb in ons uitgebreide aanbod? Lees snel verder, wij vertellen je hier graag meer over.

Meer dan 30 jaar weet ik mensen te verrassen met ons hoogwaardige assortiment aan tweedehands auto’s in Tilburg en omstreken. Hierbij ga ik net dat stapje verder in vergelijking met andere dealers. Ik ben namelijk niet alleen RDW erkend, je kan bij mij ook een financieringsplan opstellen via MorgenLease. Daarnaast is het mogelijk om garantie bij te kopen via Autotrust. Hierdoor ben ik betrouwbaar als dealer, maar ook eerlijk en glashelder in wat je van mij kan verwachten als professional.

Content Image 1

Wie ben ik?

Bij Frank Kafoe Auto's overtref ik graag jouw verwachtingen. Zo kan je er van op aan dat  ik uitgebreid de tijd nemen om jouw vragen en wensen te bespreken. Dit gebeurt in alle openheid en zonder oordeel. Ik kijk kritisch naar jouw behoeften en geef daarbij advies op maat. Zo weet je zeker dat je met een auto naar huis gaat die perfect bij je past. Ik denk actief met je mee om bij onvoorziene situaties tot gepaste oplossingen te komen.

9

,2

Klanttevredenheid

15

Auto’s op voorraad

1990

Ervaring sinds

Morgen Internet – Zorgeloos Light website